Royal Adventure Weekend

RAW GAAT NIET DOOR – Door de maatregelen rondom COVID -19 kan het RAW weekend helaas niet doorgaan. Deelnemers ontvangen hierover persoonlijk bericht. We laten je snel weten wanneer de volgende RAW is!

====================================================

Het komt steeds dichterbij, het ruigste christelijke tienerweekend van Nederland: RAW! Vorig jaar hebben we een fantastische tijd gehad met elkaar. Van inspirerende meetings tot dansen in de Silent Disco en actie op de stormbaan. Het was te gek!

Expedition Glory

We gaan op expeditie! Zin om mee te gaan? Pak dan gauw je tas in en meld je aan voor RAW 2020. Een expeditie is een tocht met een grote uitdaging, niet zomaar een reis. Een expeditie wordt gedaan om nieuwe gebieden te ontdekken en veroveren. Dat is precies wat we gaan doen op RAW: we gaan naar terrein wat je nog niet kent.

Een ontdekkingstocht naar wie God is, wie God wil zijn voor jou en hoe je dit mee kan nemen in het leven van elke dag. Onderweg verzamelen we attributen die ons helpen tijdens de reis. Het wordt een ontdekkingstocht waar alle filters wegvallen en we uiteindelijk echt oog in oog staan met…

Wat denk jij, waar gaat jouw reis heen?

Waar

Paasheuvel
Het Frusselt 37, Vierhouten

Wanneer

Vrijdag t/m zondag
22, 23 & 24 mei

HET RUIGSTE CHRISTELIJKE TIENERWEEKEND VAN NEDERLAND

HOOGSTAANDE ACTIVITEITEN

Houd jij van survivalbanen, grappige spellen, extreme activiteiten en lekker sporten? Of houd je meer van chillen en tegen elkaar gamen op groot scherm? Op RAW gaan we altijd voor hoogstaande activiteiten!

DIEPGAANDE ONTMOETINGEN

Tegelijkertijd gaan we de diepte in. Tijdens de meetings en in je eigen team is er ruimte om Jezus te ontmoeten én om nieuwe vriendschappen te sluiten. Naast alle fun is RAW dé plek om helemaal jezelf te zijn.

PROGRAMMA

Het programma van RAW is vol van sportieve uitdagingen en unieke teams. Soms doe je een battle in groepjes tegen elkaar, maar ook met z’n allen tegelijk. Daarnaast zijn er diverse meetings vol met intieme aanbidding en uitdagende sprekers. Tussendoor is er ruimte om te chillen in ‘The Crib’, waar je kunt genieten van games, muziek en toffe acts.

TRACKS & TEAMS

Tijdens RAW wordt je ingedeeld in twee tracks op basis van je leeftijd:

Track Jump: 12 t/m 14 jaar & Track Shine: 15 t/m 18 jaar

We willen je de best mogelijke aandacht geven middenin een vol programma. Daarom word je binnen je Track ingedeeld in een Team met 5 á 6 deelnemers + een eigen teamleider.

SPREKERS

De sprekers

maken we

binnenkort bekend!

Foto’s: Lyuda Stinissen & Tim Termorshuizen

MEDEWERKERS

Ben je 18+ en heb jij een passie voor tieners? Er zijn verschillende teams waar je je bij aan kunt melden. Je wordt gecoacht en toegerust door inspirerende leiders. Samen met zo’n 75 leiders in verschillende teams bouwen we aan een nieuwe generatie discipelen.

Je kunt bij het registeren aangeven in welk team je mee wilt werken.

MEER INFORMATIE OF VRAGEN?

Neem gerust contact met ons op via het formulier. Misschien vind je het antwoord op je vraag op onze veelgestelde vragen pagina.

    Ik heb een vraagIk wil een gratis promopakket aanvragen