Royal Adventure Weekend • 19 t/m 21 mei 2023

Leiders starten op donderdag 18 mei

RAW 2023

Het komt steeds dichterbij, het ruigste christelijke tienerweekend van Nederland: RAW!
Een weekend wat je echt niet wilt missen, vol gave spellen, avontuur en ontmoeting met God. Fun, Faith & Friends!

Waar

 Paasheuvel

Het Frusselt 30 Vierhouten

Wanneer

Leiders: vanaf donderdag 18 mei

Deelnemers: vrijdag 19 mei
t/m zondag 21 mei

 

Kosten

Tieners:
€ 115,-
 
Leiders:
€ 95,-

We gaan op een Koninklijk avontuur! Zin om mee te gaan? Meld je dan snel aan voor het Royal Adventure Weekend 2023! Daag je vrienden uit, ga met elkaar het avontuur aan en ontdek de kracht van God in jouw leven.

 

Een avontuur beleef je nooit alleen, maar altijd samen. Je ontdekt nieuwe gebieden, maakt nieuwe dingen mee en komt voor onverwacht mooie situaties te staan. Dat is wat we gaan doen op RAW: we gaan samen met de Koning op zoek naar terrein dat je nog niet kent!

 

We gaan op zoek naar wie God is, wie God wil zijn voor jou en hoe jij elke dag van je leven samen met God kan leven. Zoek God en Hij laat zich vinden, soms verrassend, soms spectaculair, soms heel rustig in de stilte. Tijdens deze reis trek je samen met je groep op en geniet je van faith, fun & friends!

 

Wat denk jij, kom je mee?

HOOGSTAANDE ACTIVITEITEN

Houd jij van survivalbanen, grappige spellen, extreme activiteiten en lekker sporten? Of houd je meer van chillen en tegen elkaar gamen op groot scherm? Op RAW gaan we altijd voor hoogstaande activiteiten!

DIEPGAANDE ONTMOETINGEN

Tegelijkertijd gaan we de diepte in. Tijdens de meetings en in je eigen team is er ruimte om Jezus te ontmoeten én om nieuwe vriendschappen te sluiten. Naast alle fun is RAW dé plek om helemaal jezelf te zijn.

PROGRAMMA

Het programma van RAW is vol van sportieve uitdagingen en unieke teams. Soms doe je een battle in groepjes tegen elkaar, maar ook met z’n allen tegelijk. Daarnaast zijn er diverse meetings vol met intieme aanbidding en uitdagende sprekers. Tussendoor is er ruimte om te chillen in ‘The Crib’, waar je kunt genieten van games, muziek en toffe acts.

TRACKS & TEAMS

Tijdens RAW wordt je ingedeeld in twee tracks op basis van je leeftijd: Track Jump: 12 t/m 14 jaar & Track Shine: 15 t/m 18 jaar

We willen je de best mogelijke aandacht geven middenin een vol programma. Daarom word je binnen je Track ingedeeld in een Team met 5 á 6 deelnemers + een eigen teamleider.

SPREKERS RAW 2023

Mijn project-1-3

Houd onze socials in de gaten om te ontdekken wie er komt spreken!

Deze spreker maken we binnenkort bekend!

Mijn project-1-3

Houd onze socials in de gaten om te ontdekken wie er komt spreken!

Deze spreker maken we binnenkort bekend!

Mijn project-1-3

Houd onze socials in de gaten om te ontdekken wie er komt spreken!

Deze spreker maken we binnenkort bekend!

Mijn project-1-3

Houd onze socials in de gaten om te ontdekken wie er komt spreken!

Deze spreker maken we binnenkort bekend!

MEDEWERKERS

Ben je 18+ en heb jij een passie voor tieners? Er zijn verschillende teams waar je je bij aan kunt melden. Je wordt gecoacht en toegerust door inspirerende leiders. Samen met zo’n 100 leiders in verschillende teams bouwen we aan een nieuwe generatie discipelen.

Je kunt bij het registeren aangeven in welk team je mee wilt werken.

ALGEMENE VOORWAARDEN & VEEL GESTELDE VRAGEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ROYAL ADVENTURE WEEKEND 2023

ALGEMENE VOORWAARDEN ROYAL ADVENTURE WEEKEND 2023

 

Annuleren en wijzigingen van uw reservering
Je kunt je reservering tot één week voor het RAW weekend nog wijzigen of annuleren. Dit kan dus tot en met woensdagavond 10 mei 2023.

De annuleringskosten zijn €10,-, deze worden van het te verrekenen bedrag afgetrokken.

Na 10 mei is annuleren helaas niet meer mogelijk, ongeacht persoonlijke omstandigheden, weersomstandigheden of hinder onderweg. Wanneer het weekend niet doorgaat is Royal Mission teruggaaf van de betaling verschuldigd.

 

Wijzigingen en annuleringen kun je schriftelijk doorgeven via raw@royalmission.nl

 

Betaling
De betaling van RAW is alleen mogelijk via iDeal. Je ontvangt jouw ticket na betaling via het door jouw opgegeven mailadres. Wanneer de betaling niet is gelukt, is je aanmelding niet compleet en moet je opnieuw het formulier invullen.

 

Foto’s

Tijdens het Royal Adventure Weekend zullen er foto’s gemaakt worden, deze worden gebruikt voor oa. onze website, social media en andere communicatiemiddelen.

Wil je niet dat er een foto van jou op onze website of voor andere doeleinden gebruikt wordt, dan vragen we je dit aan te geven bij de registratie ter plekke

Privacy-verklaring

 

Onderstaande privacyverklaring is van toepassing op jouw reservering voor het Royal Adventure weekend 2023.

 

Verwerking persoonsgegevens:

Royal Mission verzamelt de persoonsgegevens die je aan ons doorgeeft bij het plaatsen van een reservering. De gegevens die je invult bij het reserveren worden gebruikt ten behoeve van de handmatige controle bij de toegang van het evenement en worden enkel voor interne doeleinden gebruikt, deze worden niet aan derden doorgespeeld.

 

 

Inzage
Wanneer je inzage wilt in de persoonsgegevens die wij van je bewaren, jouw gegevens wilt laten corrigeren of wanneer je wilt dat uw gegevens na gebruik gewist worden kunt u een verzoek hiertoe indienen via raw@royalmission.nl

 

In gevallen waar deze algemene voorwaarden niet voorzien, verwijzen wij naar de algemene voorwaarden van RM, klik hier.

De kosten voor RAW 2023 zijn hoger dan vorig jaar. Hoe komt dat?

De kosten voor bijvoorbeeld de catering, de techniek en de huur van materiaal en tenten zijn stevig gestegen. Daarom hebben we de prijzen moeten verhogen. Tegelijkertijd zijn we met RAW altijd financieel afhankelijk geweest van giften en sponsors. We zouden +- 240 euro per deelnemer moeten vragen om alle kosten te dekken. We willen zoveel mogelijk tieners de kans willen geven een geweldig weekend met God te beleven. Daarom houden we de prijzen zo laag mogelijk. We zijn ontzettend dankbaar voor alle vrijwilligers en betrokkenen die hun tijd, energie en geld gebruiken om te zaaien in de levens van zoveel tieners! We genieten elk jaar ontzettend van alle verhalen van tieners die iets van God ervaren hebben tijdens het weekend. Tegelijk blijft het betalen voor alle kosten van RAW 2023 ook voor ons een Koninklijk avontuur waarin we al zaaiend willen vertrouwen op Gods voorziening. Wil jij weten hoe jij kan bijdragen of een specifiek onderdeel kan sponsoren? Laat het ons weten en stuur een mail naar raw@royalmission.nl!

Ik mag niet alles eten door een dieet of allergie. Word hier rekening mee gehouden?

Helaas is het niet mogelijk om in deze grote groep rekening te houden met speciale diëten of allergieën. Je kunt je eigen eten meenemen, dit kan bij ons in de koelkast. Heb je vragen over de catering, stuur ons dan een mail.

Ik wil graag met een vriend(in) in hetzelfde team. Kan dat?

Zeker! Tijdens het aanmelden kun je de naam van een vriend of vriendin invullen waarmee je in het team wilt. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met jouw voorkeur.

Ik zit nog op de basisschool, maar ben al wel 12 jaar oud. Mag ik dan naar RAW?

Geen probleem! Vanaf 12 jaar mag je je aanmelden.

Ik kan RAW helaas niet betalen. Wanneer kom ik in aanmerking voor het solidariteitsfonds?

Wat vervelend! Je financiële situatie mag geen reden zijn om niet naar RAW te kunnen komen. Stuur daarom een mail naar raw@royalmission.nl zodat we met je in contact kunnen komen.

Wij willen graag als groep naar RAW. Hoe kunnen we ons het beste aanmelden?

Dat mag! Meld je aan via de website en schrijf in de opmerkingen je jeugdgroep

Tof dat jullie met een hele groep willen komen. Jullie kunnen je via de website op twee manieren aanmelden:

1. Elke tiener en leider meld zichzelf aan
2. Eén jeugdleider meld de hele groep aan
Voor beide opties geldt: zorg dat de kerknaam goed ingevuld staat en dat bij de opmerkingen vermeld staat dat jullie met een groep komen.

DE INSCHRIJING IS OPEN! BESTEL JE TICKET VOOR RAW 2023!