slogan-desktop

Zaterdag 2 oktober 2021

Jaaaaaaaaaaaa, we mogen weer! Maak je klaar voor ons ruigste RAW-event ever!!

Op zaterdag 2 oktober organiseert RAW een uniek event, een dag voor vette spelen en ruige adventure. Het programma bestaat uit diepgaande ontmoetingen met intieme aanbidding en toffe sprekers, sportieve uitdagingen en uitdagende battles in teams.

Een dag vol ontdekking en herkenning. Fun, Faith & Friendship.

Sprekers: Martin Koornstra en Hester Zoutman
Wie: Voor jou als leider (18+) en alle tieners van 12-18 jaar
Datum: 2 oktober 2021
Waar: Scouting Landgoed Zeewolde (Nulderpad 5)
Tijd: Van 10.00 – 21.00 uur (inloop vanaf 9.00 uur)
Kosten: Early Bird € 25,- (tot 1 september), daarna € 29,50 (Inclusief lunch en diner)

[vc_btn title=”Aanmelden deelnemers” style=”flat” color=”orange” css=”.vc_custom_1626721792304{margin-right: 15px !important;}” link=”url:https%3A%2F%2Froyaladventure.nl%2Ftickets%2F”][vc_btn title=”Aanmelden Medewerkers” style=”flat” color=”orange” link=”url:https%3A%2F%2Froyaladventure.nl%2Ftickets%2F|title:https%3A%2F%2Froyaladventure.nl%2Ftickets%2F”]
circle-hero

FOTO’S

Thema: Expedition Glory!

We gaan op expeditie! Zin om mee te gaan? Meld je dan snel aan voor het RAW-event op zaterdag 2 oktober 2021! Een expeditie is een tocht met een grote uitdaging, niet zomaar een reis. Een expeditie wordt gedaan om nieuwe gebieden te ontdekken en veroveren. Dat is precies wat we gaan doen op RAW: we gaan naar terrein wat je nog niet kent.

Een ontdekkingstocht naar wie God is, wie God wil zijn voor jou en hoe je dit mee kan nemen in het leven van elke dag. Onderweg verzamelen we attributen die ons helpen tijdens de reis. Het wordt een ontdekkingstocht waar alle filters wegvallen en we uiteindelijk echt oog in oog staan met…

Wat denk jij, waar gaat jouw reis heen?

Medewerkers

Ben je 18+ en heb jij een passie voor tieners? Er zijn verschillende teams waar je je bij aan kunt melden. Je wordt gecoacht en toegerust door inspirerende leiders. Samen met zo’n 75 leiders in verschillende teams bouwen we aan een nieuwe generatie discipelen.

Je kunt bij het registeren aangeven in welk team je mee wilt werken.

[vc_btn title=”Meld je aan medewerker” style=”flat” color=”orange”]

MEER INFORMATIE OF VRAGEN?

Neem gerust contact met ons op via het formulier. Misschien vind je het antwoord op je vraag op onze veelgestelde vragen pagina.

[vc_btn title=”Veelgestelde vragen” style=”flat” color=”orange”]

STUUR ONS EEN BERICHTJE

    RAW is onderdeel van Royal Mission